Októberben induló képzések a MOME Opennél

Októberben is izgalmas és sokszínű tanfolyamokkal vár titeket a MOME Open! Válogass hamarosan induló képzéseink közül, ahol egyetemi színvonalon, a szakma kiemelkedő szakértőitől tanulhatsz!

#1 Music Video tanfolyamunk keretében a videoklip kultúrájába, valamint tervezési és forgatási folyamataiba vezetünk be, annyira komplex formában, amennyire csak belefér. A képzés folyamán meg fogod ismerni a szakterület alapvető fogalomkészletét és alkotói módszereit, továbbá irányt fogunk mutatni, hogy az elkészült munkád potenciális felhasználási körei hogyan alakíthatók.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 20.
☞ Kezdés: Október 1.

#2 Az Adatelemzés és adatvizualizáció Excellel képzés célja, hogy az Excelt jól ismerő felhasználóknak adatelemzési és adatvizualizációs tudást adjon. Ehhez többmillió sornyi, különböző forrásból származó valós hazai adatok fogunk az Excelbe tölteni, abból Power Pivot adatbázist építeni, és arra az Excel alap grafikonkészletén messze túlmutató adatvizualizációkkal dashboardokat építeni.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 23.
☞ Kezdés: Október 4.

#3 Alapozó adatvizualizációs tanfolyamunkon a résztvevő hallgatók elsajátíthatják az interaktív média formanyelvét és felfedezhetik az adatvizualizációk világát: megismerik tulajdonságaikat, típusaikat, a bennük rejlő lehetőségeket. Ezen túl megismerkethetnek a különböző vizualizációs eszközökkel, amelyek használatát a gyakorlatban is megnézik majd.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 23.
☞ Kezdés: Október 4.

#4 A Térinformatikai adatok elemzése Pythonnal képzés átfogó bevezetést nyújt a térinformatikai adatelemzés leggyakrabban használt eszközeibe. Ezek segítségével a résztvevők képessé válnak saját munkájuk során felismerni, elemezni, vizualizálni, és értelmezni a geolokációval ellátott adatokat, azokat üzleti értékkel bíró elemzésekké információvá alakítani.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 23.
☞ Kezdés: Október 4.

#5 A Prezentáció design tanfolyamon a résztvevők megtanulhatnak mindent ahhoz, hogy hatásos prezentációkat tudjanak készíteni a munkahelyükre, a következő állásinterjúra, befektetői körre, webinárra vagy konferenciára.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 27.
☞ Kezdés: Október 7.

#6 Brainstorming workshopunkon megismerkedhetsz a kreatív gondolkodás elméleti alapjaival és kipróbálhatsz több egyéni és csoportos ötletelési illetve ötletfejlesztési módszert a klasszikus brainstorming 6 szabályának átismétlésén túl, valamint arra is mutatunk technikákat, hogy a rengeteg ötletből hogyan érdemes a legjobbakat kiválasztani.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 27.
☞ Kezdés: Október 8.

#7 Térképészeti adatvizualizáció képzésünk során a résztvevők megtanulhatják hogyan olvassanak térképet, megismerhetik a térképek anatómiáját, illetve elsajátíthatják ezek ábrázolási módszereit, különböző térképek készítésével.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 30.
☞ Kezdés: Október 11.

#8 Én-márka-fejlesztés tanfolyamunkon választ kaphatsz önismereti kérdéseidre és fejlesztheted önmenedzselési készségeidet. Az énmárkaépítés folyamata segít kialakítani egy sajátos identitást, hitelességet teremteni és maradandó benyomást kelteni másokban. Képzésünkön olyan módszereket és eszközöket sajátíthatsz el, amelyek használatával képes leszel arra, hogy személyedet, vállalkozásodat, termékedet vagy szolgáltatásodat márkává változtasd, ezzel pedig megsokszorozd annak értékét.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Október 4.
☞ Kezdés: Október 14.

#9 A MOME Typo tanfolyamunkon a betűtervezés alapfogásait sajátíthatod el. Az ötleteléstől kezdve, a tervezésen át egészen a kidolgozásig, de elkalauzolunk a kalligráfia világába is. A tanfolyam során megismerkedhetsz a hagyományos fa betűk nyomdai világával éppúgy mint az After Effect alapjaival.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Október 4.
☞ Kezdés: Október 15.

#10 A Koncepcióalkotás tanfolyamon megtanulhatod kreatív ötleteid koncepcióként úgy megfogalmazni és prezentálni, hogy azok a lehető legnagyobb eséllyel válhassanak valóra. Akármilyen jó is egy ötlet, sajnos nem tudja eladni magát. Bármelyik kreatív iparágban is dolgozol akkor napi szinten szükséged lehet koncepcióid inspiráló és pontos megfogalmazására és azok prezentálására.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Október 18.
☞ Kezdés: Október 28.

#11 A Brandmarketing – Hatékony márkaépítés és marketingkommunikáció képzés bemutatja a valóban hatásos és hatékony márkaépítési és marketingkommunikációs stratégiákat és gyakorlatokat. Megadja a szükséges elméleti alapot, amelyet az előadásokon illusztrációként használt sok-sok gyakorlati példával és csoportos feladatokkal tesz a mindennapi életben is használható gyakorlati tudássá.​
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Október 18.
☞ Kezdés: Október 30.


A tanfolyamokra már csak limitált számú szabad hely maradt! Találkozzunk októberben a MOME Campuson!

További információk ☞ https://open.mome.hu/kepzeseink/

közzétéve: 2024. 09. 10.