Vállalati képzéseink

Üzleti fókuszú tanfolyamok a MOME Opennél

A versenyképes tudás különböző szinteken a vezetők, a csapattagok és az egyéni szakemberek számára is releváns. A piaci igények és az új szakmai trendek változása miatt gyors reagálásra van szükség a különböző iparágakban. A MOME Open számtalan népszerű és hiánypótló képzést kínál a design témakörében.  

Fedezd fel a MOME Open világát, és legyél partnerünk, hogy jövőbiztos tudást szerezhess a designgondolkodás terén. Workshopjaink és tanfolyamaink által megoldásorientált, gyakorlatias és közvetlenül alkalmazható szakmai tudás érhető el. 

Érdeklődöm

Ha csapatodnak szeretnél kérni egyedi céges ajánlatot nincs más dolgod, mint:  

  1. az általad választott tanfolyam oldalán található Céges ajánlatot kérek gombra kattintva kitöltöd adataid, vagy írj a farkas.odett@mome.hu e-mail címre.  
  2. amint megkaptuk igényed, felvesszük veled a kapcsolatot további részleteket pontosítva 
  3. az általad megadottak alapján egyeztetünk oktatóinkkal. A tematikával, időbeosztással kapcsolatos egyedi igények esetén az oktatóval/oktatókkal egy rövid online meeting keretén belül, vagy már előre jelzett igények alapján van lehetőséged minél inkább csapatod igényeire alakítani a képzést. Természetesen a már meglévő tematikát/időrendi felosztást is igényelheted.  
  4. időpont egyeztetés és szerződéskötés után indulhat is a tanfolyam, online/offline: céged irodájában vagy igény esetén a MOME Campuson

Az alábbi tanfolyamok közül válogathatsz