Tanulj tervezői gondolkodásmódot idén ősszel!

A kreativitás, valamint a problémamegoldó és csapatmunkára való készség szinte minden szakterületen értékes kompetencia. Mindennapi életünkben folyamatosan találkozunk kisebb-nagyobb tervezési feladatokkal, akkor is ha nem a kreatív szakmában dolgozunk – például egy projekt vagy egy program megszervezésével, stratégiai célok kitűzésével vagy akár egy prezentáció összeállításával.

Elsajátítanád idén ősszel a tervezői gondolkodásmód alapjait? Szeretnéd a csapatmunkát egy magasabb szintre emelni, vagy megismerkednél a Service Designnal alap-, vagy mesterfokon? Megismernéd a UX kutatást, vagy éppen a User Experience Design folyamatait és eszközeit?

Válogass nemsokára induló tanfolyamaink közül, és jelentkezz, mielőtt elfogynak a helyek!

Service Design Basic tanfolyam

Jelentkezési határidő: 09.05.

Négy napos tanfolyamunkon átfogó előadásokat hallhatsz a service designban használt technikákról, amik segítenek a szolgáltatások elemeinek, felhasználó csoportjainak és folyamatainak feltérképezésében, vizsgálatában és ezek alapján a szolgáltatási élmény (service experience) fejlesztésében. Az elméleti részeket gyakorlati feladatok váltják minden modulban, amiknek keretében ki is próbálhatod az éppen tanult módszereket egy választott projekten keresztül, csapatban dolgozva.

https://open.mome.hu/sxd-basic/

MOME Insight tanfolyam

Jelentkezési határidő: 09.12.

A MOME Insight egy a kutatásra fókuszáló gyakorlati képzés, ahol Magyarország tapasztalt, kutatással foglalkozó szakemberei osztják meg tudásukat. A tanfolyam a UX terület alapismereteire épít, és egészíti ki a gyakran használt kutatási módszerek ismeretével (interjúzás, naplókutatás, megfigyelés, kérdőívek, usability tesztelés), gyakorlati alkalmazásukkal, és közvetlenül hasznosítható tanácsokkal. Példákon keresztül ismerheted meg, hogyan lehet a kvalitatív kutatással feltérképezni a problémateret, és a kapott eredményeket hatékonyan analizálni és értelmezni.

https://open.mome.hu/insight/

MOME ID tanfolyam

Jelentkezési határidő: 09.12.

Elvárás, hogy egy designer komplex feladatokat tudjon megoldani, értse a felhasználói igényeket és a felhasználó-barát felületek tervezési elveit. Tudnia kell, milyen módszer szükséges egy üzleti probléma vagy felhasználói igény feltárására. A Product- vagy UX/UI Designer egy olyan szerepkör, ami egy erős tervező kompetencia mellett további, horizontálisabb ismereteket követel.

A MOME ID-n kapod meg a legmagasabb számú kontaktórát, intenzív tempóban haladhatsz, a szakma legjobb szakértői segítségével.

https://open.mome.hu/momeid/

Design Thinking tanfolyam

Jelentkezési határidő: 10.03.

A Design Thinking egy olyan módszertan, ami a hatékony munkavégzésben ugyanúgy segíthet, mint a hétköznapi életben felmerülő problémák megoldásában. A tanfolyamon tanult technikák biztosan hasznodra válnak majd, legyél akár kommunikációs, reklám vagy marketing szakember, vállalkozó, közép- vagy felsővezető, projektmenedzser, társadalmi vállalkozó, civil szférában tevékenykedő, vagy pedagógus. Akkor is várunk, ha jelenleg még nincs munkád, de szeretnél később valamilyen kreatív szakmában elhelyezkedni.

http://open.mome.hu/design-thinking/

Co-create

Jelentkezési határidő: 10.29.

A kreatív csapatmunkát három dolog teszi igazán hatékonnyá: egy változatos hátterű emberekből álló csapat, egy kreativitást segítő módszertan és egy felkészült facilitátor. Ha találkoztál már a Design Thinking módszertannal a gyakorlatban is, akkor megtapasztalhattad, hogy pár egyszerű eszköz alkalmazásával milyen eredményes lehet a közös munka. Tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan tudod ezeket eredményesen alkalmazni saját projektjeidben, másokat is bevonva a közös gondolkodásba és a legtöbbet kihozni a csapatodból!

https://open.mome.hu/co-create/

 

Szeretnél munkatársaiddal eljönni, vagy munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak? Egyedi céges ajánlatokért keress minket az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?

 

közzétéve: 2022. 09. 21.