MOME ID

Digital Product Designer tanfolyam

Digitális product designer (UX/UI designer) tanfolyamunkon a user experience design folyamatait, eszközeit tanulhatod meg.

Ha most is termékeket tervezel, de bizonytalan vagy a módszerekben, itt a helyed.

A 14 hetes tanfolyam heti két előadásból és egy workshopból áll. Az összesen 39 elméleti órán és közel 50 mentorált, gyakorlati foglalkozás garantálja, hogy a képzés végére átfogó képet kapj a felhasználó-központú tervezésről.

Ár / Jelentkezés

Képzés díja: bruttó 762.000.-Ft

600 000 Ft + ÁFA (27%)

Jelentkezési határidő: 2024-08-30
Kezdés: 2024-09-12

Részletfizetési lehetőség!

Mi a képzés célja?

Feladatként egy interaktív termék prototípust valósíthatsz meg, ami nem csak segít elsajátítani a módszertant, de érthetővé teszi a tervezés egyes lépéseinek összefüggését a teljes folyamaton belül.

A tanfolyam ívét a Design Thinking kollaboratív fókuszú eszköztára adja, melyet a User-Centered Design digitális eszközeivel egészítünk ki. A tanfolyamon ezáltal nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára és a tudatos és empatikus tervezésre.

Neked szól ha

 • Grafikus, formatervező, front-endes, egyéb tervező vagy akár hobbi szinten is: rendelkezel az alapokkal, nem ijedsz meg az RGB-től, és végülis tudod, hogy a tipográfia fontos dolog
 • Bizonytalanul mozogsz a szoftver- és webdesign területén, és kell egy kis lökés a számodra, hogy bátrabban belemerülj
 • Szeretnél a legjobb ügynökségek, vállalatok közelébe kerülni, kapcsolatot keresni velük.
 • Van némi tapasztalatod, de nem tudod mi leszel, ha nagy leszel: segítünk orientálódni UX designer, UI designer, kutató vagy akár design tanácsadó irányokba
 • Ha még nem alkalmazod ezeket a fura kifejezéseket a munkád során: insight, perszóna, grid system, ui pattern, usability test, user story, információs architektúra
 • Ha van már portfóliód, amit fejlesztenél

Nem neked szól ha

 • Nem terveztél még online tartalmakat, felületeket (weboldalt, alkalmazást)
 • Nincs időd. A tanfolyam izgalmas, de intenzív is, ezért 1-2 hét kihagyással rosszul járhatsz
 • Nem elég jó az angolod az olvasáshoz (előadás diák, kifejezések, olvasandó cikkek)
 • Programozó vagy UX kutató tanfolyamot keresel
 • Nem szeretnél elmélyülni a felülettervezés részleteiben
 • Nem kívánsz másokkal kollaborálni, vagy tőlük visszajelzést kapni

Mit fogsz megtanulni?

Fogalmak: Rengeteg design eszköz kering ma a világban, melyek egy részét nálunk kipróbálhatod és ezáltal a kapcsolódó fogalmakat is megértheted, el tudod majd helyezni a tervezési folyamatokban.

Módszerek: A UX és interaction design számos része tudományos alapokra épül, folyamatai erős keretet biztosítanak bármilyen termék megtervezéshez. A tanfolyamon ezt egy válaszott termékkoncepció megtervezésével tudod majd hasznosítani: az órák tartalma, sorrendje és az eszközök ütemezése is ehhez igazított.

Ember-központú tervezés: Ha egy emberi problémát kell megoldanod, meg kell értened másokat, nem építhetsz kizárólag a saját mentális modelledre. Az egyik legfontosabb, de legnehezebben megfogható tudás, amit magaddal vihetsz, az a gondolkodásmód.

Órarend és helyszín

Elméleti előadások:
kedden és csütörtökön – online
18:30-20:00

Workshopok:
szombatonként – személyesen
10.00–14.30

Helyszín:
Online: Zoom, Miro és Figma felületeken,
Személyesen: a MOME Campus-on
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Órarend

Az órarend változtatás jogát fenntartjuk!

Oktatók

A képzésről mondták...

 • "Ha olyanoktól szeretnél tanulni, akik napi szinten, magas fokon vannak jelen a UX különféle szakterületein, akkor ez az egyetlen esélyed, hogy a közelükbe férkőzz."

  Bóna László

  résztvevő, MOME ID

 • "Óriási lendületet adott nekem, hogy tavasszal elvégeztem a MOME ID képzést, a hasznos tudás mellett rengeteg támogatást és inspirációt kaptam a mentoroktól. Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a közösségnek!"

  MOME ID

  résztvevő

 • "Tetszett, hogy ilyen közvetlen volt a kapcsolat az előadókkal/mentorokkal, sokat lehetett konzultálni és kérdezni."

  MOME ID

  résztvevő

Miért hasznos?

Elvárás, hogy egy designer komplex feladatokat tudjon megoldani, értse a felhasználói igényeket és a felhasználó-barát felületek tervezési elveit. Tudnia kell, milyen módszer szükséges egy üzleti probléma vagy felhasználói igény feltárására. A Product- vagy UX/UI Designer egy olyan szerepkör, ami egy erős tervező kompetencia mellett további, horizontálisabb ismereteket követel.

A MOME ID-n kapod meg a legmagasabb számú kontaktórát, intenzív tempóban haladhatsz, a szakma legjobb szakértői segítségével.

A tanfolyam elvégzéséért az egyetem által kiállított tanúsítványt kapsz, valamint tagja lehetsz egy 500+ fős, aktív alumninak is, ezáltal bekerülhetsz egy páratlan, egymást segítő szakmai közösségbe ahol további, közösségi programokon tudsz majd részt venni (belső meetupok, találkozók, nyári tábor).

Szükséges eszközök

 • Laptop: a wrkshopokra, egy idő után szükség lesz saját laptopodra
 • Töltő: Ha nem bír ki több órát töltés nélkül a laptopod, akkor hozz magaddal töltőt is
 • Jegyzetfüzet: Ha nem a laptopodon akarsz jegyzetelni, akkor hozz magaddal jegyzetfüzetet és íróeszközt is. A workshophoz nem készült kinyomtatott anyag, minden tanfolyami anyag elektronikus formában érhető el.