Márciusban induló képzések a MOME Opennél

Márciusban is izgalmas és sokszínű tanfolyamokkal vár titeket a MOME Open! Válogass hamarosan induló képzéseink közül, ahol egyetemi színvonalon, a szakma kiemelkedő szakértőitől tanulhatsz!

#1 A Production Design alapozó képzés célja, hogy bevezesse a jelentkezőket a játékfilmes látványtervezői munka módszereibe, az Art Department részleg résztvevőinek és felelősségi köreinek bemutatásán keresztül.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 21.
Kezdés: Március 2.

#2 Filmes modellező és VR operátor tanfolyamunkon elsősorban a filmes művészeti részlegében, az Art Departmentben hasznosítható tudás átadása a cél, de a rohamosan fejlődő VR technológia ismerete egyéb más szakterületeken is értékesíthető tudást biztosít. A képzés végén az elkészült modelleket kiállítjuk és elemezzük, valamint az Art Departmentekben megszokott módon VR szemüveg segítségével lépünk be a virtuális díszletekbe.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 19.
Kezdés: Március 2.

#3 Streetfotó alapismeretek képzésünkön megtanulhatod a különböző digitális fényképészeti technikákat, betekintést nyerhetsz a fotótörténetbe és a fotóesztétikába, de behatóan megismerkedhetsz a streetfotó és a dokumentarizmus fogalmával és történetével is.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 23.
Kezdés: Március 4.

#4 Az Insight online kurzus során Magyarország tapasztalt, kutatással foglalkozó szakembereitől lesheted el hogyan lehet kvalitatív kutatással feltérképezni problématereket, és a kapott eredményeket hatékonyan analizálni és értelmezni.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 19.
Kezdés: Március 5.

#5 Hálózatvizualizáció képzésünkön megismerheted a hálózattudomány történetét, elméleti alapjait és lehetséges alkalmazásait, és megtanulhatod a hálózatok építésének módját, a hálózatelemzés fő lépéseit, illetve a hálózatvizualizációk olvasását.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 4.
Kezdés: Március 12.

#6 Én-márka-fejlesztés tanfolyamunkon olyan módszereket és eszközöket sajátíthatsz el, amelyek használatával képes leszel arra, hogy személyedet, vállalkozásodat, termékedet vagy szolgáltatásodat márkává változtasd, ezzel pedig megsokszorozd annak értékét.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 8.
Kezdés: Március 20.

#7 Térképészeti adatvizualizáció képzésünk során a résztvevők megtanulhatják hogyan olvassanak térképet, megismerhetik a térképek anatómiáját, illetve elsajátíthatják ezek ábrázolási módszereit, különböző térképek készítésével.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 11.
Kezdés: Március 22.


Ne hagyd utolsó pillanatra a jelentkezést, biztosítsd be helyed már most februári képzéseinkre!
Ha te is szeretnél munkatársaiddal részt venni céges képzéseinken, vagy ha munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak, kattints a “Céges ajánlatot kérek” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán vagy keress minket és kérj egyedi ajánlatot az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?

Tudj meg többet vállalati képzéseinkről itt ☞ https://open.mome.hu/vallalati-kepzesek/

közzétéve: 2024. 02. 16.