Sikeresen elindultak szeptemberi képzéseink!

Sikeresen elindítottuk szeptemberi képzéseinket! Az elmúlt hetekben startolt az Alapozó -és Haladó fotográfia, a Streetfotó alapismeretek, az Alapozó adatvizualizáció, a Hálózatvizualizáció, a Digi Archiv, a Prezentáció design, az Én-márka-fejlesztés és a Design Thinking képzéseink.

Alapozó fotográfia képzésünk során a résztvevők gyakorlati és elméleti órák keretében sajátítják el a szakma fogásait, ahol technikai ismeretek mellett kiemelt szerepet kap a fotográfia kritikai megközelítése, mely a résztvevők vizuális véleményformálásában és az önálló gondolatok képpé alakításában nyújt segítséget. A kurzust a szakmában aktívan tevékenykedő, MOME-s fotográfusok vezetik.

A Haladó fotográfia tanfolyam központi fogalma a jelenlét. Immerzív terepgyakorlat, hétről-hétre teljesítendő feladatok, illetve az egész szemesztert átölelve megvalósítandó egyéni művészeti projektek mentén foglalkozunk azzal, hogy mit jelent egyénként és fotográfusként jelen lenni a környezetünkben, társadalmunkban.

Streetfotó alapismeretek képzésünk tanfolyam bevezet az utcai fotográfia és a dokumentarizmus ismereteibe, a gyakorlati tapasztalatszerzés mellett pedig a nélkülözhetetlen elméleti hátteret is felöleli. A tanfolyam keretében a résztvevők az egyszerű emlékképek elkészítésétől eljutnak az önkifejezésig, amikor már képeik mások számára is izgalmas alkotásokká válnak. A képzés alatt az egyszerű hétköznapok eseményeit dokumentálják, olykor rendezvényeken, közügyeket érintő eseményeken fotózhatnak.

Alapozó adatvizualizációs tanfolyamunkon a résztvevő hallgatók elsajátíthatják az interaktív média formanyelvét és felfedezhetik az adatvizualizációk világát: megismerik tulajdonságaikat, típusaikat, a bennük rejlő lehetőségeket. Ezen túl megismerkethetnek a különböző vizualizációs eszközökkel, amelyek használatát a gyakorlatban is megnézik majd.

Először induló Hálózatvizualizáció képzésünk során megismerheted a hálózattudomány történetét, elméleti alapjait és lehetséges alkalmazásait, és megtanulhatod a hálózatok építésének módját, a hálózatelemzés fő lépéseit, illetve a hálózatvizualizációk olvasását.

A Digi Archiv – Professzionális Digitalizálási Szakember tanfolyam a kulturális örökségvédelem területén magas szintű szakmai képzést biztosít. A képzés során, az alapismeretek megszerzését követően megismerkedsz az örökségvédelmi digitalizálás haladó szintjével és elsajátítod a különböző dokumentum- és műtárgytípusokhoz kapcsolódó gyakorlati eljárásokat, technológiákat és minőségbiztosítási módszereket.

Először induló Prezentáció design képzésünkön megtanulhatsz mindent ahhoz, hogy hatásos prezentációkat tudj készíteni a munkahelyeden, a következő állásinterjúra, befektetői körre, webinárra vagy konferenciára.

Én-márka-fejlesztés tanfolyamunkon választ kaphatsz önismereti kérdéseidre és fejlesztheted önmenedzselési készségeidet. Az énmárkaépítés folyamata segít kialakítani egy sajátos identitást, hitelességet teremteni és maradandó benyomást kelteni másokban. Képzésünkön olyan módszereket és eszközöket sajátíthatsz el, amelyek használatával képes leszel arra, hogy személyedet, vállalkozásodat, termékedet vagy szolgáltatásodat márkává változtasd, ezzel pedig megsokszorozd annak értékét.

Design Thinking – Tervezési stratégiák nem csak designereknek képzésünkön egy kreatív folyamat lépéseinek és a tervezés eszközeinek megtanulására egy konkrét projekt megvalósításán keresztül nyílik lehetőséged.


További, ősszel induló tanfolyamainkra még jelentkezhetsz, ne maradj le ☞ https://open.mome.hu/kepzeseink/

 

közzétéve: 2023. 10. 02.