Service Design Basic és Service Design Expert tanfolyamok a MOME Opennél

Befejeződött Service Design Basic tanfolyamunk. A négynapos képzés résztvevői elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül sajátíthattak el alapvető service design módszereket, amelyek segítségével a jövőben képesek lesznek saját terméküket vagy szolgáltatásukat érthetőbbé, a munkafolyamataikat pedig hatékonyabbá tenni.

 

A MOME Opennél azonban nemcsak az alapokat sajátíthatod el, hamarosan zárul Service Design Expert képzésünk is, amelynek során résztvevőink egy-egy non-profit szervezettel együttműködve – Csendtörő Alapítvány és A Coaching Mindenkié Egyesület –,  kísérhetnek végig tervezési folyamatokat, és sajátíthatják el a profi tervezői hozzáállást; hogyan kell service designerként átlátni és megtervezni folyamatokat, milyen módon lehet összefogni a termék-szolgáltatás rendszereket a fenntarthatóság és az innováció jegyében.

Ha idén lemaradtál, ne csüggedj, Service Design tanfolyamaink tavasszal újraindulnak. Biztosítsd be a helyed, az előjelentkezéseket már fogadjuk!

Tovább az SxD Basic tanfolyam oldalára:
https://open.mome.hu/sxd-basic/

Tovább az SxD Expert tanfolyam oldalára:

Ha pedig szeretnéd látni min is dolgoztak a Service Design Expert képzésünk résztvevői, szívesen megismernéd a tanfolyam oktatóit vagy találkoznál a MOME Open csapatával, szeretettel várunk a tanfolyam záróprezentációira, ahol bemutatkoznak a képzés során elkészült projektek! A tanfolyam résztvevői már meglévő tudásukat elmélyítve, a meghívott szakértők segítségével, valós üzleti brief alapján dolgozták ki koncepcióikat.

Helyszín: MOME Campus, Auditórium – 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
Időpont: 2022. december 8. 17.30

Az esemény nyitott, de regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linkre kattintva tehetsz meg. További részletek a záróesemény Facebook-oldalán.

közzétéve: 2022. 11. 22.