Filmproducer Asszisztens

tanfolyam

kezdés:
2022. szeptember 24.

A képzés során a résztvevők elsősorban arra a gyakorlati tudásra, átfogó, piacképes ismeretekre tesznek szert, amely mind a működő filmprodukciós cégek, mind az önmenedzselő pályakezdő filmesek számára a mindennapi hatékony és sikeres ügyvitel elengedhetetlen feltétele – és ami gyakran mégis hiánycikk. A képzést a hazai filmtámogatási rendszert és a produceri munkát jól ismerő szakemberek tartják, akik naprakész tudással rendelkeznek a pályázatokkal és a filmgyártás jogszabályi/gazdasági/pénzügyi környezetével kapcsolatban.

A képzés célja, hogy hazánk első filmproducer asszisztensi képzéseként olyan jelentős piaci értékkel bíró tudást és hiánypótló ismereteket adjon át a résztvevőknek, amelyek képessé teszik őket a hazai és koprodukciós közvetlen és közvetett támogatási rendszerben való eligazodásra és a hatékony mindennapi munkavégzésre.

A képzés ára

100 000 Ft + ÁFA

A tanfolyam a Nemzeti Filmintézet támogatásával valósul meg, így a kiválasztott résztvevők a képzési díj 20%-át fizetik meg.

Jelentkezés lezárult

Kezdés:
2022. szeptember 24.

A tanfolyam időtartama:
10 hét

A tanfolyam menete:
heti egyszer, szombatonként 9-16 óra között

Férőhelyek:
15 fő

Mit fogsz megtanulni?

Az órarendváltoztatás jogát fenntartjuk!

Neked szól, ha

  • jelenleg filmproducer mellett dolgozol/ott szeretnél elhelyezkedni
  • filmalkotó vagy és szeretnél gyakorlatban hasznosítható naprakész ismeretek szerezni a filmtámogatási rendszerekről, a filmgyártás jogi, gazdasági, igazgatási környezetéről
  • szeretnél bekerülni a filmgyártás világába és nem riasztanak el a filmgyártással együtt járó adminisztratív feladatok.

Nem Neked szól, ha

  • általános pályázatírói képzést keresel
  • a filmkészítés művészi/kreatív aspektusairól szeretnél új ismereteket szerezni.

Tanulj piaci tapasztalattal rendelkező szakértőktől!

Elérhetőségek