Februárban is sokszínű tanfolyamokkal várja az érdeklődőket a MOME Open!

A MOME Open design és kreatív tanfolyamok széles választékát kínálja azok számára, akik szeretnék elsajátítani a tervezői gondolkodásmódot. Válogass februárban induló képzéseink közül, ahol egyetemi színvonalon, a szakma kiemelkedő szakértőitől tanulhatsz!

#1 A Haladó fotográfia tanfolyam központi fogalma a jelenlét. Immerzív terepgyakorlat, hétről-hétre teljesítendő feladatok, illetve az egész szemesztert átölelve megvalósítandó egyéni művészeti projektek mentén foglalkozunk azzal, hogy mit jelent egyénként és fotográfusként jelen lenni a környezetünkben, társadalmunkban.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 9.
Kezdés: Február 20.

#2 A MOME ID tanfolyamunk 12 hete alatt a nulláról indulva tervezhetsz applikációkat egy-egy olyan problémára reflektálva, ami mindennapi életünk szerves része. A tanfolyam ívét a Design Thinking kollaboratív fókuszú eszköztára adja, melyet a User-Centered Design digitális eszközeivel egészítünk ki. A képzésen ezáltal nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára és a tudatos és empatikus tervezésre.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 9.
Kezdés: Február 22.

#3 Térképészeti adatvizualizáció képzésünk során a résztvevők megtanulhatják hogyan olvassanak térképet, megismerhetik a térképek anatómiáját, illetve elsajátíthatják ezek ábrázolási módszereit, különböző térképek készítésével.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 12.
Kezdés: Február 23.

#4 A Filmproducer asszisztens tanfolyam célja, hogy hazánk első producer asszisztensi képzéseként olyan jelentős piaci értékkel bíró tudást és hiánypótló ismereteket adjon át a résztvevőknek, amelyek képessé teszik őket a hazai és koprodukciós közvetlen és közvetett támogatási rendszerben való eligazodásra és a hatékony mindennapi munkavégzésre.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 12.
Kezdés: Február 24.

#5 Design Thinking – Tervezési stratégiák nem csak designereknek tanfolyamunk amely keretében a kreatív folyamat lépéseinek (feltárás, értelmezés, ötletelés, kidolgozás) és a tervezés eszközeinek (perszóna módszer, journey mapping, brainstorming, mindmapping, prototípuskészítés, tesztelés) megtanulására egy konkrét projekt megvalósításán keresztül nyílik lehetősége a résztvevő hallgatóknak, de figyelmet fordítunk a tervezői kompetenciák (kooperáció, empátia, vizuális kommunikáció, kreativitás stb.) célzott fejlesztésére is.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 16.
Kezdés: Február 29.


Ne hagyd utolsó pillanatra a jelentkezést, biztosítsd be helyed már most februári képzéseinkre!

Ha te is szeretnél munkatársaiddal részt venni céges képzéseinken, vagy ha munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak, kattints a “Céges ajánlatot kérek” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán vagy keress minket és kérj egyedi ajánlatot az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?

Tudj meg többet vállalati képzéseinkről itt ☞ https://open.mome.hu/vallalati-kepzesek/

közzétéve: 2024. 01. 22.