Áprilisban induló képzések a MOME Opennél

A MOME Open design és kreatív tanfolyamok széles választékát kínálja azok számára, akik szeretnék elsajátítani a tervezői gondolkodásmódot. Válogass áprilisban induló képzéseink közül, ahol egyetemi színvonalon, a szakma kiemelkedő szakértőitől tanulhatsz!

#1 A Prezentáció design tanfolyamon a résztvevők megtanulhatnak mindent ahhoz, hogy hatásos prezentációkat tudjanak készíteni a munkahelyükre, a következő állásinterjúra, befektetői körre, webinárra vagy konferenciára.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 27.
Kezdés: Április 2.

#2 A Brandmarketing – Hatékony márkaépítés és marketingkommunikáció képzés bemutatja a valóban hatásos és hatékony márkaépítési és marketingkommunikációs stratégiákat és gyakorlatokat. Megadja a szükséges elméleti alapot, amelyet az előadásokon illusztrációként használt sok-sok gyakorlati példával és csoportos feladatokkal tesz a mindennapi életben is használható gyakorlati tudássá.​
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 27.
Kezdés: Április 3.

#3 A Service Design alapozó képzésen a résztvevők átfogó előadásokat hallhatnak a service designban használt technikákról, amik segítenek a szolgáltatások elemeinek, felhasználó csoportjainak és folyamatainak feltérképezésében, vizsgálatában és ezek alapján a szolgáltatási élmény (service experience) fejlesztésében. ​Az elméleti részeket gyakorlati feladatok váltják minden modulban, amiknek keretében ki is próbálhatják az éppen tanult módszereket egy választott projekten keresztül, csapatban dolgozva.​
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 22.
Kezdés: Április 5.

#4 A Design Leadership – Vezetői gyakorlatok designereknek képzés fókuszában a stratégiai gondolkodás, a problémamegoldás és a hatékony vezetési módszerek állnak. Ezek a módszerek fejlesztik a designvezetők képességeit és önbizalmát, hogy hatékonyan irányítsák a tervezést, megtartsák a csapat motivációját, sikeresen alkalmazkodjanak a változó körülményekhez, valamint jól kommunikáljanak a szervezet többi részével.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Április 8.
Kezdés: Április 15.


Ne hagyd utolsó pillanatra a jelentkezést, biztosítsd be helyed már most áprilisban induló képzéseinkre!
Ha te is szeretnél munkatársaiddal részt venni céges képzéseinken, vagy ha munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak, kattints a “Céges ajánlatot kérek” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán vagy keress minket és kérj egyedi ajánlatot az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?

Tudj meg többet vállalati képzéseinkről itt ☞ https://open.mome.hu/vallalati-kepzesek/

közzétéve: 2024. 03. 18.