Üzleti fókuszú tanfolyamok a MOME Opennél!

A versenyképes tudás különböző szinteken a vezetők, a csapattagok és az egyéni szakemberek számára is releváns. A piaci igények és az új szakmai trendek változása miatt gyors reagálásra van szükség a különböző iparágakban. A MOME Opennél fontos célunk, hogy a vállalati szektorba is eljuttassuk képzéseinket, egyedi, a cégek igényeihez igazodó, személyre szabott tanfolyamok keretében. 

Fedezd fel a MOME Open világát, és legyél partnerünk, hogy jövőbiztos tudást szerezhess a designgondolkodás terén. Workshopjaink és tanfolyamaink által megoldásorientált, gyakorlatias és közvetlenül alkalmazható szakmai tudás érhető el. Vegyél részt tanfolyamainkon vagy lépj kapcsolatba velünk, hogy egyedi, a vállalatod igényeihez igazodó, személyre szabott ajánlatokat kaphass.

Knausz Beáta, az OTP Bank vezető service designere azért fordult hozzánk vállalati tanfolyamért, mert egy személyre szabott design tanfolyam keretében szerették volna tovább képezni magukat különböző területeken tevékenykedő kollégáival. Köszönjük a bizalmat az OTP Banknak, hogy a MOME Opent kérte fel munkatársai designgondolkodásának fejlesztésére!

Bea és munkatársai számára Co-create – Design Thinking facilitátor képzést tartottunk, amelynek keretében megtanultak végigkísérni egy kreatív folyamatot a brief megfogalmazásától egy működőképes koncepció kidolgozásáig, jó hangulatú meetingeket vezetni, illetve a tanfolyam elvégzése során képesek lettek önállóan megszervezni egy Design Thinking módszertanra épülő workshopot.

Pártay Gregory, a Market Építő Zrt. képzési vezetője azért fordult hozzánk, mert egy személyre szabott és vállalat-specifikus problémákra megoldást nyújtó tanfolyamot keresett, amelynek keretében a megszerzett tudást hatékonyan és rövid időn belül tudták alkalmazni a különböző munkafolyamatokban. Köszönjük a bizalmat a Market Építő Zrt.-nek, hogy a MOME Opent kérte fel munkatársai designgondolkodásának fejlesztésére!

Gregory és munkatársai számára Service Design képzést tartottunk, amely keretében olyan alapvető service design módszerekről és eszközökről tanulhattak, amelyek alkalmasak arra, hogy a különböző munkafolyamatokat hatékonyabbá, egy terméket vagy szolgáltatást érthetőbbé, a felhasználói élményt pedig kellemesebbé tegyék.

Ha te is szeretnél munkatársaiddal részt venni vállalati képzéseinken, vagy ha munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak, kattints a “Céges ajánlatot kérek” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán vagy keress minket és kérj egyedi ajánlatot az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?


Tudj meg többet vállalati képzéseinkről itt ☞ https://open.mome.hu/vallalati-kepzesek/

közzétéve: 2023. 10. 31.