További tavaszi képzések a MOME Opennél

A kreativitás határtalan lehetőségeit és a designtudatos gondolkodást felfedezni vágyóknak jó hírünk van: a MOME Open további, tavaszi képzései újabb izgalmas lehetőségeket kínálnak. Az elkövetkező időszakban induló tanfolyamok friss lendülettel, szakértői vezetéssel és inspiráló környezetben készülnek arra, hogy újabb hallgatókat ösztönözzenek a kreatív kifejezőerő felfedezésére és fejlesztésére. Válogass hamarosan induló képzéseink közül, ahol egyetemi színvonalon, a szakma kiemelkedő szakértőitől tanulhatsz!

#1 A Co-create – Design Thinking facilitátor tanfolyam keretében a résztvevők előadásokat hallhatnak a facilitálási technikákról és gyakorlatokon keresztül fejleszthetik az eredményes facilitáláshoz szükséges készségeiket, bővíthetik eszköztárukat és kipróbálhatják magukat különböző workshop szituációkban. A megszerzett ismeretek alapján az oktatók segítségével összeállítanak egy workshop programot szabadon választható témában.
Jelentkezési határidő: Április 22.
Kezdés: Május 2.

#2 Prezentáció design tanfolyamunkon megtanulhatsz mindent ahhoz, hogy hatásos prezentációkat tudj készíteni a munkahelyeden, a következő állásinterjúra, befektetői körre, webinárra vagy konferenciára.
Jelentkezési határidő: Május 10.
Kezdés: Május 21.

#3 Az Intenzív fotóstúdió képzés során a résztvevők a szükséges elméleti bevezetés után intenzív gyakorlati órák keretében sajátítják el a műtermi fotózás szakmai fogásait, ahol a technikai ismeretek mellett kiemelt szerepet kap a fotográfia kritikai megközelítése, mely a résztvevők vizuális véleményformálásában és az önálló gondolatok képpé alakításában nyújt segítséget.
Jelentkezési határidő: Május 13.
Kezdés: Május 24.

#4 Térképészeti adatvizualizáció képzésünk során a résztvevők megtanulhatják hogyan olvassanak térképet, megismerhetik a térképek anatómiáját, illetve elsajátíthatják ezek ábrázolási módszereit, különböző térképek készítésével.
Jelentkezési határidő: Május 27.
Kezdés: Június 7.

#5 Az Intenzív streetfotó tanfolyam során a jelentkezők egy héten keresztül egy fotográfus bőrébe bújnak és egyéni céljaiknak megfelelően egy projekt ötlet kivitelezésére vállalkoznak. A képzés résztvevőit három oktató segíti előadásokkal, tervezett városi sétákkal és csoportos feladatokkal. A résztvevők a nap egyik felében fényképeznek (egyénileg vagy csoportosan) a másik felében válogatnak, konzultálnak, megismerkednek az utcafotózás elméleti hátterével és kérdésköreivel.
Jelentkezési határidő: Június 7.
Kezdés: Június 17.


Ha te is szeretnél munkatársaiddal részt venni céges képzéseinken, vagy ha munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak, kattints a “Céges ajánlatot kérek” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán vagy keress minket és kérj egyedi ajánlatot az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?

Tudj meg többet vállalati képzéseinkről itt ☞ https://open.mome.hu/vallalati-kepzesek/

közzétéve: 2024. 04. 09.