Music Video tanfolyamunk hallgatójának videóklipje nyerte megosztva a legjobb klipnek járó díjat a Magyar Klipszemlén!

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Magyar Klipszemlét, amelynek célja, hogy legyen tétje jó klipet készíteni, illetve, hogy platformot biztosítson a hazai zenei videóknak. A versenyre 19 kategóriában több, mint 450 klipet neveztek be, ebből került ki az a 92 videó, amelyet november 9-én levetítettek az Akváriumban, illetve amelyből kiválaszották a 19 kategória győzteseit.

A Klipszemlére az alábbi kategóriákban lehetett jelentkezni: Legjobb AI videó, Legjobb alakítás, Legjobb animáció (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb dance, Legnagyobb dili, Legjobb koncepció (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb látvány (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb lyric video, Legjobb mood video, Legjobb operatőri munka (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb ötlet (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb performansz, Legjobb rendezés (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb styling/jelmez, Legjobb sztiló (Arany, Ezüst, Bronz), Legjobb szori, Legjobb vágás, Legjobb klip, Közönségdíj, Szervezők különdíja és a Zsűri különdíja.

Gratulálunk Music Video tanfolyamunk korábbi hallgatójának, Váry Leventének (művésznevén Lee y), akinek Misery című, saját zeneszámára készített videóklipje nyerte a Legjobb alakítás, illetve a Carson Coma – FELDOBOM A KÖVET klipjével megosztva, a Legjobb klip díját! Ugyanakkor gratulálunk Becsey Kristófnak, Music Video tanfolyamunk oktatójának is, aki a Carson Coma videoklipjének operatőre volt és aki a Legjobb operatőri munka kategóriában Arany díjban részesült!

A klipeket itt nézheted meg:

Ha érdekelnek a videoklipek és van egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítani, várunk jövő ősszel is elindul Music Video képzésünkre! A tanfolyam keretei között a videoklip kultúrájába, valamint tervezési és forgatási folyamataiba vezetünk be, annyira komplex formában, amennyire csak belefér. A képzés folyamán meg fogod ismerni a szakterület alapvető fogalomkészletét és alkotói módszereit, továbbá irányt fogunk mutatni, hogy az elkészült munkád potenciális felhasználási körei hogyan alakíthatók.

Nyerj bepillantást a tavaszi tanfolyamunk záróeseményének pillanataiba és hallgasd meg Váry Leventét, hogy mit mesél a képzésről:


Tudj meg többet a tanfolyamról itt ☞ https://open.mome.hu/musicvideo/

közzétéve: 2023. 11. 10.