MOME ID – Digital Product Designer tanfolyam | 2022 TAVASZ

Hamarosan indul a MOME ID – Digitális product designer (UX/UI designer) tanfolyam 16. évfolyama, melyen a user experience design folyamatait, eszközeit lehet megismerni.

A 12 hetes tanfolyam heti két előadásból és egy workshopból áll, az összesen 32 elméleti órán és közel 40 mentorált, gyakorlati foglalkozás garantálja, hogy résztvevőink a tanfolyam végére átfogó képet kapjanak a felhasználó-központú tervezésről. Gyakorlati feladatként egy interaktív termék prototípust kell létrehozni csoportokban dolgozva, ami nem csak segít elsajátítani a módszertant, de érthetővé teszi a tervezés egyes lépéseinek összefüggését a teljes folyamaton belül. A tanfolyam ívét a Design Thinking kollaboratív fókuszú eszköztára adja, melyet a User-Centered Design digitális eszközeivel egészítünk ki.

Ha szeretnél átfogó képet kapni a felhasználó-központú tervezésről, szívesen dolgoznál csapatban egy interaktív termék prototípuson, vagy  most is termékeket tervezel, de bizonytalan vagy a módszerekben, itt a helyed!

 

Jelentkezés és portfólió feltöltés: február 5-ig a TANFOLYAM WEBOLDALÁN
Indulás: február 15.

közzétéve: 2022. 02. 03.