Jedlicska Márton, a Koncepcióalkotás tanfolyam oktatója lett a Publicis Groupe Hungary új társ-kreatívigazgatója!

A Publicis Groupe Hungary az ország egyik legnagyobb kreatív-, digitális- és médiaügynöksége, amely a Leo Burnett, a Publicis, a Saatchi & Saatchi, a Starcom, a Zenith és a Performics ügynökségi márkákat egyesíti. 

Jedlicska Márton, aki az ügynökség új társ-kreatívigazgatója, eddigi pályafutása alatt vezető kreatívigazgatója volt a Wavemakernek és a Dentsunak, korábban pedig Art Director pozícióban dolgozott a BBDO-nál. A kreatívigazgatói pozíciót Eric Rainsberryvel osztják meg majd a Publicis Groupe Hungary-nál.

„Pár éve már elismeréssel követem a Publicis hazai és nemzetközi növekedését, így megtisztelő, hogy ezt most már kreatív és menedzsment oldalról is támogathatom. Mindig is azok az ügynökségek vonzottak ahol volt egy tiszta és inspiráló vizió arról, hogy hova szeretne eljutni a cég. A fő célom kihozni Magyarország legnagyobb kreatív csapatából azt az alkotói maximumot, ami nemzetközi szintű elismerést vált ki az ügyfeleinkből és a szakmából” – mondta Jedlicska Márton a kinevezéséről.

„A Publicis Groupe Hungary kreatív csapata a kontent marketingtől a digitális product designon át a márkaplatformok fejlesztéséig és az ATL kampányok tervezéséig rendkívül széles skálán dolgozik a helyi és nemzetközi ügyfelek számára. Marcival együtt azt tervezzük, hogy ezeket a képességeket úgy integráljuk és fejlesztjük, hogy mind az ügyfelek, mind a nálunk dolgozó kreatívok maximálisan elégedettek legyenek” – nyilatozta Eric Rainsberry.

Gratulálunk Mártonnak a kinevezéshez és további sok sikert kívánunk neki! 

 

Borítókép: Publicis Groupe Hungary

Forrás: kreativ.hu


Tudj meg többet a tanfolyamról ☞ https://open.mome.hu/koncepcio-alkotas/

Jelentkezési határidő: Szeptember 8.
Kezdés: Szeptember 18.

közzétéve: 2023. 08. 16.