Hazánk legbefolyásosabb zöld személyiségei között a MOME Open és a GB Academy kurzusának oktatói

Először hirdették ki Magyarország legbefolyásosabb zöld személyiségeit. A 25 fős listát a GREEN BRANDS Hungary vezetői által alapított Green Business Academy fenntarthatósági szakmai közösség száz tagja választotta ki. 

Nonprofit szervezetek vezetői, nemzetközileg ismert zöld hálózatok hazai képviselői, cégvezetők, tudós és humorista is szerepel Magyarország 25 legbefolyásosabb zöld személyiségeinek listáján, amelyen a MOME Open és a GB Academy közös Fenntartható design és kommunikáció képzésének több oktatója is helyett kapott. 

 

Fertetics Mandy az Alternate Kft. ügyvezetője, fenntarthatósági tanácsadó, a képzés Fenntarthatósági jelentés és Fenntarthatósági marketing blokkjának oktatója 5. helyen; míg Herner Katalin a KÖVET Egyesület ügyvezetője, aki a Fenntartható rendezvényszervezés tematikát vezeti majd, 11. helyen végzett az impozáns listán. 

A 13. helyet Litkai Gergely jogász humorista, a Dumaszínház alapítója érdemelte ki, aki Mehlhoffer Tamással a PR kommunikációról oktat majd. A lista 24 és 25. helyén Lévai Gábor és Wiszkidenszky András a GB Academy alapítói, fenntarthatósági képzésünk szakmai vezetői végeztek.

Forrás: Napi.huFenntartható design és kommunikáció képzés

Tudj meg többet a képzésről ☞ 

Jelentkezz ☞ 

közzétéve: 2023. 03. 31.