Hamarosan elindul első, Én-márka-fejlesztés tanfolyamunk!

Hamarosan elindul első, Én-márka-fejlesztés tanfolyamunk, amely keretében a résztvevők választ kaphatnak önismereti kérdéseikre és fejleszthetik önmenedzselési készségeiket. Az énmárkaépítés folyamata segít kialakítani egy sajátos identitást, hitelességet teremteni és maradandó benyomást kelteni másokban.

Képzésünkön olyan módszereket és eszközöket sajátíthatsz el, amelyek használatával képes leszel arra, hogy személyedet, vállalkozásodat, termékedet vagy szolgáltatásodat márkává változtasd, ezzel pedig megsokszorozd annak értékét.

A 7 alkalmas / hetes program célja az önismereti, önmenedzselési képességek fejlesztése. Meggyőződésünk, hogy a márka és énmárka fogalmának megértése, alakításuk módszertanának ismerete segítenek a személyes és a karrier célok megvalósításában, miközben megkönnyítik a kapcsolódó kommunikációs, marketing kommunikációs üzenetek megfogalmazását is.

A képzést kreatívipar elismert szakemberei vezetik, akik rendkívüli tapasztalattal és tudással rendelkeznek a területen.

Faragó Tamás, a tanfolyam egyik vezető oktatója, a Laboratory kreatívigazgatója kreatív szakemberként 1990-óta egyengeti hazai és külföldi márkák útját. Részt vesz márkák és kommunikációs stratégiák fejlesztésében, kommunikációs irányok kialakításában, megvalósításában. Nemzetközi és hazai ügynökségeknél hosszú ideje segít abban, hogy márkák és tulajdonosaik sikeressé váljanak. 2016 óta gyakorlati órákon osztja meg ismereteit a MOME és a METU hallgatóival, a kreativitás, a reklám, a motiváció összefüggéseiről, a márkaépítés, az énmárkaépítés elemeiről, módszereiről, fontosságáról.

Fái András, a tanfolyam másik vezető oktatója, producer 1996-ban szerezte diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetem Film és TV producer szakán. 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi médiában. 6 éve meghívott előadó a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és más egyetemeken.


További információk és jelentkezés ☞ https://open.mome.hu/en-marka-fejlesztese/

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 1.

Kezdés: Szeptember 11.

Ha megismernéd önmagad, ha fejlesztenéd személyiséged vagy megtalálnád karriercéljaid, ne habozz, jelentkezz! Már csak limitált számú szabad hely maradt! Találkozzunk szeptember 11-én a MOME Campuson!

közzétéve: 2023. 08. 30.