Hamarosan elindul Co-Create – Design Thinking facilitátor tanfolyamunk!

Idén októberben is elindul Co-Create – Design Thinking facilitátor tanfolyamunk, amely során a résztvevők előadásokat hallhatnak a facilitálási technikákról és gyakorlatokon keresztül fejleszthetik az eredményes facilitáláshoz szükséges készségeiket, bővíthetik eszköztárukat és kipróbálhatják magukat különböző workshop szituációkban. A megszerzett ismeretek alapján az oktatók segítségével összeállítanak egy workshop programot szabadon választható témában.

A kreatív csapatmunkát három dolog teszi igazán hatékonnyá: egy változatos hátterű emberekből álló csapat, egy kreativitást segítő módszertan és egy felkészült facilitátor. Ha találkoztál már a Design Thinking módszertannal a gyakorlatban is, akkor megtapasztalhattad, hogy pár egyszerű eszköz alkalmazásával milyen eredményes lehet a közös munka. Tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan tudod ezeket eredményesen alkalmazni saját projektjeidben, másokat is bevonva a közös gondolkodásba és a legtöbbet kihozni a csapatodból!

A tanfolyam elvégzése után képes leszel önállóan megszervezni egy Design Thinking módszertanra épülő workshopot, végigkísérni egy kreatív folyamatot a brief megfogalmazásától egy működőképes koncepció kidolgozásáig, hatékonyan bevonni az ötletelésbe kollégáidat, partnereidet vagy akár felhasználókat is, jó hangulatú meetingeket vezetni, amit a résztvevők is eredményesnek és hatékonynak éreznek, illetve olyan környezetet teremteni, ahol a workshopod résztvevői rá tudnak hangolódni a kreatív munkafolyamatra.

A 6 alkalmas tanfolyam vezető oktatói Pais Panni, Csernátony Fanni és Barna Máté.

Pais Panni, designer, tréner, facilitátor @Cellux, a tanfolyam szakmai vezetője, a Cellux Csoport alapító tagja, a MOME Design MA programjának szakvezetője. Oktatóként és tervezőként a design módszertanok kutatása és átadása áll munkája középpontjában.

Csernátonyi Fanni, a MOME oktatója és a Cellux Csoport tagja. Tervezői és oktatói munkájának és a doktori kutatásának középpontjában a design és annak különböző módszertanai állnak.

Barna Máté, service designer @Cellux, a MOME Formatervező Tanszékén végzett 2018-ban. Tervezőként fontosnak tartja a designkutatás erejét, a komplex rendszerekben való gondolkodást, az emberközpontúságot és a csapatmunkát. Jellemzően szereti megismerni azt akinek tervez, az ő fejével gondolkodni és az ő helyzetébe képzelni magát a designfolyamat minden fázisában. A szolgáltatástervezés mellett aktívan dolgozik oktatás intézményi szervezetfejlesztési projekteken is. Ebből adódóan egyaránt otthonosan mozog az ügynökségek, nagyvállalatok, különböző oktatási intézmények és szervezetek világában. A Service Design és Design Thinking módszertanát, és azok különböző eszközeit ezeken a területeken is rendszeresen alkalmazza. Éppen futó Doktori kutatásában az említett módszertanok fejlesztésén dolgozik.


Ha szeretnéd jobban strukturálni az általad vezetett meetingeket, illetve szeretnéd vezetőként vagy projektmenedzserként a maximumot kihozni saját csapatodból, várunk októberi képzésünkre! Ne habozz, már csak limitált számú szabad hely maradt!

Jelentkezési határidő: Október 16.
Kezdés: Október 26.
További információk és jelentkezés ☞ https://open.mome.hu/co-create/
közzétéve: 2023. 10. 04.