Hamarosan elindul a 20. MOME ID – Digital Product Designer tanfolyamunk!

Februárban ismét elindul a MOME Open zászlóshajójának számító 20. MOME ID képzés, amely 12 hete alatt a résztvevő hallgatók nulláról indulva tervezhetnek applikációkat egy-egy olyan problémára reflektálva, ami mindennapi életünk szerves része. 

Így született meg az amatőr focicsapatot kereső GoalMates, a digitális ruhatárként működő Modefy, a társasházak lakóközösségeit építő és informáló homie, az utazáskor keletkező kihasználatlan várakozási időt érdekes programajánlatokkal segítő beThere, az óvodai pedagógusok munkáját és a szülőknek kommunikációban segítő Kindersync, a programszervezést segítő Planet, a közösségépítő Familink, a kerületi kommunikációt megkönnyítő Locally és a kerttervező Build-a-Guild alkalmazás.


☞ GoalMates applikációs terv
Az GoalMates alkalmazás célja összekötni az amatőr focizókat, hogy így könnyebben szervezhessenek focimeccseket. A applikáció megkönnyíti a csapatoknak a játékosok keresését, illetve megjeleníti a szabad pályákat, amelyeken időpont foglalással lehet új eseményt (meccset) létrehozni. A csapat tagjai: Kárándi Tünde, Karsai Balázs.

 

☞ Modefy applikációs terv
A Modefy egy digitális ruhatárként működő alkalmazás, amely segít felöltözni nemcsak a mindennapokban, de a különleges eseményekre (állásinterjú, kiállítás, koncert) is. A felhasználónak nincs más dolga, mint feltölteni ruhadarabjait fényképek formájában, ezt követően pedig könnyedén állíthatják össze outfit-jeiket, amelyeket akár meg is tudnak osztani további felhasználókkal. A csapat tagjai: Karsai Júlia, Kovács J. Dávid, Fodor Tamás.

 

☞ homie applikációs terv
A homie alkalmazás célja egy egyszerű, de sokakat érintő probléma megoldása volt: létrehozni egy hatékony együttműködési és informáló felületet a társasházak lakóközösségében, a szomszédokkal való kellemesebb interakciók és könnyebb kommunikáció érdekében. A csapat tagjai: Kügerl Johanna, Faragó Viktória.

 

☞ beThere applikáció terv
A beThere alkalmazás egy sokakat érintő problémára kereste a választ: hogyan lehetne az utazáskor keletkező kihasználatlan várakozási időt hasznosan eltölteni? Az applikáció méri a felhasználó rendelkezésére álló várakozási időt, amit segít kitölteni különböző érdekes és izgalmas programok ajánlásával. A csapat tagjai: Győrik-Nagy Klaudia, Tücsök Eszter, Dobos Dániel.

 

☞ Kindersync applikáció terv
Az Kindersync alkalmazás célja, hogy segítse az óvodai, illetve bölcsődei dolgozók munkáját, a kevesebb túlóra és a szülőkkel való gördülékeny kommunikáció és gyors információátadás érdekében. A csapat tagjai: Hoffmann Dóra, Krupánszki Laura, Veres Balázs.

 

☞ Planet applikáció
A Planet alkalmazás célja, hogy megkönnyítse a közös programok szervezését társaságokban, közösségekben. A felhasználónak egyszerű dolga van: létrehoz egy eseményt, meghívja rá ismerőseit, barátait, szavazást indít a dátumot és helyszínt illetően, majd indulhat a szervezés. A csapat tagjai: Bobál Katalin, Gönczöl Zsófia, Kovács Bernadett.

 

☞ Familink applikáció
A Familink egy közösségépítő alkalmazás, amely megkönnyíti a városi, kerületi önszerveződő programokat. A felhasználók létrehozhatnak eseményeket vagy csatlakozhatnak egy már meglévőhöz (pl. karácsonyi szerveződés, koszorúkészítés, halloween). A csapat tagjai: Balogh-Kiss Melinda, Antal-Somogyi Erzsébet.

 

☞ Locally applikáció
A Locally egy, a kerületi kommunikációt megkönnyítő alkalmazás. A felhasználók könnyen bejelentheti problémáikat (rongálás, szemét, parkolás, közbiztonság), amelyről az illetékes automatikus értesítést kap majd, vagy önkéntesek oldják meg a problémát egy szervezett és nyilvános esemény keretében (pl. falfirka tisztítás, szemétszedés). A csapat tagjai: Basa Olivér, Kormos Noémi, Szalai Dániel.

 

 

☞ Bulid-a-Guild applikáció
A Build-a-Guild egy kerttervező applikáció. A felhasználó a saját adatai megadása után (pl. a talaj típusa) segítséget kap, mit, hova, hogyan és mivel ültessen el saját kertjében. Az alkalmazás ezen kívül részletesen bemutatja a különböző növényeket, növényfajokat is. A csapat tagja: Rauschenberger Mira.


Kedvet kaptál a képzéshez? Ne késlekedj, a tanfolyamra csak limitált számú hallgatót tudunk fogadni. Jelentkezz és biztosítsd be helyed már most!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Február 9.
Kezdés: Február 22.

További információk és jelentkezés ☞ https://open.mome.hu/momeid/

közzétéve: 2024. 01. 29.