Gosztonyi Csaba, a MOME Open vezetője és Ludig Orsolya, Fenntartható design és kommunikáció tanfolyamunk oktatója részt vesznek az MPRSZ “Hogy fogja így túlnőni a tanítvány a mestert?” kerekasztalbeszélgetésén!

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) októberben is megszervezi Links & Drinks networking rendezvényét, amely a kommunikációs szakmában dolgozókat célozza meg. A 2023 februárjában elindult rendezvénysorozat célja a különböző kommunikációs és PR szakemberek eszmecseréje egy-egy aktuális és fontos témáról, egy kerekasztalbeszélgetés keretében.

Az esemény e havi kerekasztalbeszélgetésének témája: Hogy fogja így túlnőni a tanítvány a mestert? – A Kommunikációs képzések kihívásai.

A beszélgetés résztvevői a szakma kiemelkedő alakjai: Ludvig Orsolya, az MPRSZ elnökségi tagja és a MOME Open Fenntartható design és kommunikáció képzésünk oktatója, Mentes Endre, PR partner, ügyvezető az ACG és a Pro ügynökségeknél, Dr. Varga Ákos, egyetemi docens a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing- és Kommunikációtudományi Intézetnél, illetve Gosztonyi Csaba, a MOME Open vezetője.

Az eseményre október 26-án, 17.30 órától kerül sor a Mad House Coffee Hangárban.

További információk az eseményről itt ☞ https://fb.me/e/6lrGhHnMs

A borítókép forrása: MPRSZ Facebook oldala.


Tudj meg többet Fenntartható design és kommunikáció képzésünkről ☞https://open.mome.hu/fenntarthatosagi-kommunikacios-kepzes/

közzétéve: 2023. 10. 26.