Az inspirációtól a képalkotásig: fedezd fel a MOME Open fotós képzéseit!

A MOME Open egyedi lehetőséget kínál mindazoknak, akik érdeklődnek a fotográfia iránt, és szeretnék felfedezni a fényképezés izgalmas világát. Fotós képzéseink sokszínű választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kurzust, legyen szó a városi élet megörökítéséről, a stúdiómunka fortélyairól, vagy éppen a kreatív kifejezés új lehetőségeiről.

#1 Intenzív fotóstúdió tanfolyamunk keretében a résztvevők a szükséges elméleti bevezetés után intenzív gyakorlati órák keretében sajátítják el a műtermi fotózás szakmai fogásait, ahol a technikai ismeretek mellett kiemelt szerepet kap a fotográfia kritikai megközelítése, mely a résztvevők vizuális véleményformálásában és az önálló gondolatok képpé alakításában nyújt segítséget.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Május 13.
☞ Kezdés: Május 24.

#2 Intenzív streetfotó képzésünk során a jelentkezők egy héten keresztül egy fotográfus bőrébe bújnak és egyéni céljaiknak megfelelően egy projektötlet kivitelezésére vállalkoznak. A résztvevők a nap egyik felében fényképeznek (egyénileg vagy csoportosan) a másik felében válogatnak, konzultálnak, megismerkednek az utcafotózás elméleti hátterével és kérdésköreivel. A hét végére az emlékképek elkészítésétől eljutnak az önkifejezésig, amikor már képeik mások számára is izgalmas alkotásokká válnak.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Június 7.
☞ Kezdés: Június 17.

#3 Experimentális fotográfia tanfolyamunk keretében elmélyülhetsz a kísérleti fotográfiában és a fotó médiumának határaival ismerkedhetsz meg. A kísérletezés gesztusában benne rejlik a szabályok és a korábbi formák felülvizsgálata és kétségbevonása. A fotográfia és más művészeti ágak (festészet, film, grafika, animáció stb.) határával és a terület neves alkotóival, valamint munkamódszerükkel előadások formájában ismerkedhetsz meg. Szabadon és játékosan kezelhető feladatból kiindulva építheted az önálló anyagodat és a csoporton belül de egyénileg is konzultálhatsz tanáraiddal.
☞ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 23.
☞ Kezdés: Október 3.


Ne hagyd utolsó pillanatra a jelentkezést! Látogass el honlapunkra és biztosítsd be helyed már most fotós képzéseink egyikére!

közzétéve: 2024. 05. 02.