A Brick Visual készített látványterveket Vilnius díjnyertes rekonstrukciójához

A MOME Open angol nyelvű ARCHVIZ Image Generalist – Kezdő 3D művész képzést jegyző Brick Visual stúdió bemutatta a litván építésziroda, a Cloud Architektai díjnyertes 3 DOTS tervéhez készített látványterveit. 

 

A litván Cloud Architektai első azon kilenc építésziroda között, amely a litván főváros, Vilnius belvárosának újragondolására vállalkozott. A Vilnius egy-egy kiemelt jelentőségű területének kereskedelmi, lakó- és közfunkcióinak integrálására kiírt tervpályázatban a város fő tengelye és a Neris folyó mentén elhelyezkedő területet különböző zónákra osztották, amelyekre a tervezőirodák benyújthatták koncepcióikat.

 

A 3 DOTS elnevezésű koncepcióterv a leendő negyed vízparti területének felismerhető karaktert kíván kölcsönözni. A tervező csapat figyelembe vette a terület természeti adottságait és a hely szellemét, meglévő épületeit. Ezek szerves kapcsolatából merítetve a folyó és a Neris-völgy zöld lankái, valamint a közeli történelmi és üzleti központ építészeti nyelvezetére épít a koncepció.

 

A Brick Visual a Cloud Architektai vízióját támogatva kreált a korai tervezési fázishoz látványos vizuálokat. Az elkészült látványtervek önmagukért – a különálló épületekért és az együttes végeredményért – beszélnek. Az építészeti víziót egy-egy minimalista, hétköznapi jelenetben tárják elénk, hangsúlyozva a terület sokszínűségét és a fejlesztés kulcsmozzanatait. Bemutatva ezzel, hogy egy kiemelkedő terv akkor működik igazán, ha látható is. Ismerd meg a Brick Visual stúdió által készített koncepció- és végleges látványterveket!

 

Brick Visual: Weboldal | Facebook | Instagram 

Forrás: Brick Visual


Tudj meg többet a tanfolyamról ☞ ARCHVIZ Image Generalist – Kezdő 3D művész képzés

A képzés angol nyelven folyik, de nyelvismeret nélkül, magyarul is elvégezhető.
Jelentkezz képzésünkre január 13-ig ITT.

közzétéve: 2023. 01. 09.