Térképészeti adatvizualizáció tanfolyam indul Bátorfy Attilával

A MOME Open legújabb képzése nem másról fog szólni, mint a térképek izgalmas és adatokkal teli világáról! Ha Téged is érdekel a téma, de még nem volt lehetőséged mélyebben megismerkedni vele, várunk kétnapos májusi képzésünkre. Ne maradj le, már csak limitált számú jelentkezőt tudunk fogadni!

Tarts velünk a tanfolyam ingyenes online webináriumán és ismerd meg képzésünk vezetőjét, Bátorfy Attila Adatvizualizációs szakembert, aki a kétnapos kurzusról és a térképészeti adatvizualizáció lehetőségeiről mesél majd!

A térkép az egyik legrégebbi, legnépszerűbb és legelterjedtebb információábrázolás, egyben az adatvizualizációk atyja. Az elmúlt húsz évben a térképészet egészen új utakat nyitott meg a kartográfia számára: az új ábrázolási módszerek megjelenése, a térképészet demokratizálódása és az új látásmódok popularizációja jelentősen felforgatta a hagyományos térképészetet, amely folyamat látványos eredményeivel naponta találkozhatunk a világ legnagyobb újságjaiban és hírportáljain is.

Előadó: Bátorfy Attila: Adatvizualizációs szakember

Adatvizualizációs szakember, az ELTE BTK Kommunikáció és Médiatudomány tanszékének mesteroktatója és doktori hallgatója, az Átló adatvizualizációs projekt vezetője.

Bővebb információ: https://attilabatorfy.com

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT tudsz az eseményre.

Tudj meg többet a kurzusról és jelentkezz! ☞ Térképészeti adatvizualizáció tanfolyam

Jelentkezési határidő: Május 1.
Kezdés: Május 12.
A workshop alkalma: Május 12-13.

közzétéve: 2023. 04. 27.