Molnár Márk

Szabadúszó concept artist és illusztrátor. Olyan cégeknek dolgozott, mint a LucasFilm, a Universal vagy a Time Warner. Digitális illusztrációkat készített olyan ismert nevekhez, mint a Star Wars, a Maze Runner, a Godzilla, a Majmok Bolygója, a Riddick és a Warhammer. A Pixoloid Studio társalapítója.

 

2006-ban végzett a MOME Tervezőgrafika szakán.

2007-től 2010-ig Új-Zélandon helyezkedett el egy játékfejlesztő cégnél, majd a Weta Workshop-nál, mint concept artist.

2011-ben Los Angelesben képezte tovább magát a Concept Design Academy-ben, ahol többek között filmes karakter- és tér-tervezést, vizuális történetmesélést és digitális szobrászatot is tanult.

2011 végétől 2013-ig szabadúszó concept artist és illusztrátor. Ezen időszakban olyan cégeknek dolgozott, mint a LucasFilm, a Universal vagy a Time Warner. Digitális illusztrációkat készített olyan ismert nevekhez, mint a Star Wars, a Maze Runner, a Godzilla, a Majmok Bolygója, a Riddick és a Warhammer.

2014-től senior concept artist a Ninja Theory-nál Angliában, ahol vezető concept artist a stúdió saját új brand-jén, Hellblade-en.

2015-ben újra Magyarországra költözött, ahol társalapítója lett a Pixoloid Studios-nak, ahol egész estés filmek, illetve sorozatok concept artist-jaként dolgozik.

www.pixoloid.net