Szabó Krisztián, Adatvizualizáció tanfolyamunk oktatója tart előadást az Information+ konferencián

Az Information+ egy interdiszciplináris konferencia, amely összehozz az információ design és az adatvizualizáció szakembereit, oktatókat, kutatókat, hogy a három napos esemény alatt közösen megvitassák a terület kihívásait, kérdéseit. Az Information+ célja, hogy elősegítse a produktív eszmecserét az információ elemzésének és közvetítésének elméleteivel, gyakorlatával és pedagógiájával foglalkozó különböző emberek között.

Idén a konferenciára november 22-24 között kerül sor az Edinburgh-i Egyetemen (University of Edinburgh), amelyen a résztvevők érdekes előadásokon, workshopokon, közös tevékenységeken és kiállításokon bővíthetik tudásukat az adatvizualizáció és az információ design területén.

Szabó Krisztián, Adatvizualizáció tanfolyamunk oktatója egyike az elismert és mély szaktudással rendelkező előadóknak. Krisztián Scrollytelling az alapoktól – térkép és diagram alapú scrollytelling sablonok és megvalósítás (Scrollytelling from scratch – map and chart based scrollytelling templates and implementation) címmel tart workshopot, amelynek célja, hogy a résztvevők általános ismereteket és erőt szerezzenek ahhoz, hogy a semmiből kiindulva, az alapoktól megvalósíthassanak egy scrollytelling adatcikket.

Gratulálunk Krisztiánnak és további sikereket kívánunk neki!

Tudj meg többet a konferenciáról ☞ https://informationplusconference.com/2023/

közzétéve: 2023. 08. 25.