Sikeresen zárult őszi Service Design Expert tanfolyamunk

Sikeresen zárult őszi Service Design Expert tanfolyamunk, amely során a résztvevők valódi üzleti problémákkal találkozhattak A Coaching Mindenkié Egyesületnek köszönhetően.

Kertész Judit és Ferenczi Bálint szakmai vezetésével, valamint a kurzus oktatóinak segítségével vizsgálták az egyesület működési mechanizmusait. Az együttműködésből pedig nemcsak hallgatóink, de a közreműködő NGO is profitált. 

 

 

A Coaching Mindenkié Egyesület működésének célja a coaching szemlélet népszerűsítése. Hitvallásuk szerint a legtöbbet szaktudásuk megosztásával segíthetnek, és azzal, hogy cégkultúra szinten rávilágítanak azokra a humán értékekre, melyek erősítésével igazi támogató munkahelyek születhetnek. Bőhmné Nardai Brigitta az egyesület szakmai vezetője így összegezte a közös munkát:

 

“Egyesületünk számára nagyon megtisztelő volt az együttműködés a MOME Open Service Design Expert képzésével. Az eredményeket látva sokkal részletesebben tudjuk felvázolni a működésünket és felosztani projekt teamekre, ami nagyban megkönnyíti a szervezet működéséhez kapcsolódó önkéntes vállalásokat. A legfontosabb pont, amire rámutatott az együttműködés, hogy mik azok a lépések, amik nélkül nem tudjuk elérni a kitűzött céljainkat.”

 

Ha idén lemaradtál volna, ne aggódj! A tanfolyam tavasszal újraindul. További részletek:

Service Design Expert:
https://open.mome.hu/sxd-expert/

közzétéve: 2022. 12. 27.