Megújult a weboldalunk!

A MOME Open működésének 5. évébe érve, az ünneplés mellett megkerülhetetlenné vált az önreflexió is, mely nem csupán a fejlesztett képzések és szakmai tartalmak, de az online megjelenés kérdésére is kiterjedt. Meg kellett állapítanunk, hogy weboldalunk arculata felett eljárt az idő, funkcionális elemei pedig már nem képesek lépést tartani sem a folyamatosan bővülő képzési portfoliónkkal, sem a felhasználói igényekkel.

Olyan weboldalra lett szükségünk, amely együtt tud alakulni dinamikusan fejlődő képzési központunkkal, és lehetővé teszi, hogy tanfolyamaink, felnőttképzéseink még szélesebb közönség számára elérhetők legyenek. Ennek érdekében még a tavalyi évben elkezdődött az a fejlesztési munka, amelynek eredményeként a MOME Open arculata és weboldala megújult. Újraterveztük és újrastrukturáltuk az elmúlt öt év tartalmait és kiegészítettük olyan elengedhetetlen funkciókkal, amelyek segítik a tanfolyamok közötti eligazodást és strukturált keresést, választ adnak a gyakran felmerülő általános kérdésekre, vagy részletes tájékoztatást nyújtanak a képzéseken való részvétel feltételeiről, jelentkezés menetéről, még a jelentkezési gomb megnyomása előtt.

A közérdekű információk mellett fontos volt számunkra, hogy aktualitásokat, friss híreket is megoszthassunk közönségünkkel, így mostantól főoldalunk Friss hírek rovatát követve tájékozódni lehet a MOME Open aktuális képzési, programja, eseményei között.

Jó böngészést kívánunk!

 

 

A weboldalt fejlesztésében részt vettek:
Réthi Gábor – webfejlesztő, grafikus
Weiszer Márk – grafikus
MOME Open

közzétéve: 2021. 08. 30.