Jövőépítés élethosszig tanulással – MOME OPEN 2022 őszi képzések

Visszaülnél az iskolapadba ősszel? Szeretnél karriert váltani? Elmélyíteni az ismereteidet egy terülten?

A MOME OPEN design alapú tanfolyamok széles választékát kínálja azok számára, akik szeretnék elsajátítani a tervezői gondolkodásmódot.

Válogass őszi képzéseink közül, ahol egyetemi színvonalon, a szakma kiemelkedő szakértőitől tanulhatsz.
Jelentkezz alapozó Service Design képzésünkre szeptember 5-ig:
A Service Design Basic tanfolyamon olyan alapvető service design módszereket és eszközöket tanulhatsz, amik alkalmasak arra, hogy különböző munkafolyamatokat hatékonyabbá, termékedet vagy szolgáltatásodat érthetőbbé, a felhasználói élményt pedig kellemesebbé tedd, bármilyen területen is dolgozol.
Készíts fenntartható üzleti modelleket külföldi szakértőkkel angol nyelven:

Ezen a mesterkurzuson megtanulhatod, hogyan lehet a pozitív hatást az üzleti életben a céltudatosságon és a homályos marketingüzeneten túlmutatva valódi üzleti hajtóerővé alakítani. A fenntartható és hatásos vállalkozások üzleti modellezési technikáinak elméleti megértése, a pozitív összegű üzleti modellek fejlesztésére és a többszereplős innovációs ökoszisztémák kiépítésére irányuló workshopok, valamint az esettanulmányok részletes elemzése révén új és korszerű képet kaphat a hatásos vállalkozásokról.

https://open.mome.hu/business-of-saving-the-world/

Fotózni tanulnál, de nem tudod, hol kezdj neki? Kezdő fotó tanfolyamunk pont neked való:
A tanfolyam során a hallgatók gyakorlati és elméleti órák keretében sajátítják el a szakma fogásait, ahol technikai ismeretek mellett kiemelt szerepet kap a fotográfia kritikai megközelítése, mely a résztvevők vizuális véleményformálásában és az önálló gondolatok képpé alakításában nyújt segítséget. A kurzust a szakmában aktívan tevékenykedő, MOME-s fotográfusok vezetik.
Érdekel az utcai fotográfia, vagy a dokumentarizmus? Látogasd meg a tanfolyam oldalát:
A kurzus alkalmas rendezvényfotózási ismeretek megalapozására és bővítésére vagy személyes utazások szakmailag magas szintű, esetleg művészi célú dokumentálásának elsajátítására. A Streetfotó tanfolyamot a szakmában aktívan tevékenykedő, MOME-s fotográfusok vezetik.
Újra indul egyik legnépszerűbb képzésünk a MOME ID (Digital Product Designer tanfolyam). Jelentkezz szeptember 12-ig, mielőtt betelik:
Digitális product designer (UX/UI designer) tanfolyamunkon a user experience design folyamatait, eszközeit tanulhatod meg. Ha most is termékeket tervezel, de bizonytalan vagy a módszerekben, itt a helyed.

Szeretnél munkatársaiddal eljönni egy képzésünkre, vagy munkaadóként oktatást szerveznél csapatodnak? Egyedi céges ajánlatokért keress minket az open@mome.hu címen! Hiszen mi is lehet jobb csapatépítés a közös tanulásnál?

közzétéve: 2022. 09. 21.