Innováció és oktatás – fókuszban a B2B kapcsolatok

A MOME Open és a Magyar Marketing Szövetség szervezésében közel 30 vezető marketingszakember ismerkedett meg a MOME Campusával és az üzleti szférának nyújtott innovatív oktatási és együttműködési lehetőségekkel.  

A MOME Innovációs Központjának jövőbeli terveiben, így a MOME Open felnőttképzési stratégiájában is kiemelt szerepet kap az új üzleti kapcsolatok kiépítése.  

Célunk, hogy az idei évben olyan együttműködések, kapcsolódások jöjjenek létre, amelyek lehetőséget adnak képzési portfóliónk legsikeresebb tanfolyamainak, mint a UX/UI, vagy az Adatvizualizáció képzések széles körben való megismertetésére, és új, innovatív területeken megvalósuló, iparágakra, vagy akár egyes vállalatokra szabott fejlesztésekre, amelyben számítunk a saját szakterületükön elismert szakemberek együttműködésére, közreműködésére is. 

Ennek a folyamatnak az első lépéseként valósult meg a Magyar Marketing Szövetséggel közösen szervezett bemutatkozó eseményünk 2022. Január 27-én, amelyen közel 30 vezető marketingszakember volt a vendégünk, többek között olyan vállalatok képviseletében, mint a KPMG, a Libri, a Provident, a Citibank, a Nestlé, a Magyar Posta, az IBUSZ, a Spar, az E-on, a BKK, a Hungexpo, vagy a Szerencsejáték Zrt.  

 

Lāsma Ivaska – Innovációs Központ igazgató
Fotó: Lakos Máté
Molnár Krisztina – MOME Open senior felnőttképzési menedzser
Fotó: Lakos Máté

A kötetlen látogatás során a szövetség tagjainak bemutattuk a MOME egyedülálló campusát, körbejártuk a TechPark izgalmas műhelyeit, a világ minden tájáról összegyűjtött legfrissebb és leginnovatívabb anyagokat meg is tapinthatták az Innovációs Központban működő Budapest Design Material Library-ben.  

Lāsma Ivaska, Innovációs Központ vezető és Molnár Krisztina senior felnőttképzési menedzser prezentációján keresztül az Innovációs Központ és a MOME Open tevékenységével, terveivel ismerkedhettek meg a résztvevők.  

A pilot rendezvény remek lehetőségnek bizonyult a személyes kapcsolatok erősítésére és a networkingre, a pozitív visszajelzések alapján a jövőben több hasonló találkozót tervezünk más iparágak döntéshozói számára is. 

További információ: gosztonyi.csaba@mome.hu 

 

Budapest Design Material Library
Fotó: Lakos Máté
MOME TechPark műhely bemutató – Benczik Judit, TechPark Ruhaműhely-vezető
Fotó: Lakos Máté
közzétéve: 2022. 01. 28.