Image Pro tanfolyamunk alumni hallgatói díjat nyertek a 3. Budapesti Illusztrációs Fesztiválon!

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Budapesti Illusztrációs Fesztivált, melynek célja, hogy reprezentálja és megújítsa a hazai illusztrációs művészeteket, illetve hogy ösztönözze a hazai irodalmi illusztrációt, láthatóvá tegye a fiatal tehetségeket és reprezentálja a műfaj magyar képviselőit nemzetközi szinten is.

A fesztivál nyílt pályázatára az alábbi kategóriákban lehetett jelentkezni: Szépirodalmi illusztráció (Fiction): szabadon választott művek, felnőtt- és gyermekirodalmi, régi vagy kortárs, külföldi vagy magyar szerzők írásainak, vers, novella, regény illusztrációja, Tudományos művek illusztrációi (Non Fiction): természettudományos, technikai, turisztikai, felvilágosító stb. illusztráció, infógrafika, sport illusztráció és Szöveg nélküli lapozók, böngészők, narratív képkönyvek (Silent Book). A felhívásra 500 alkotó több mint 3000 pályaműve érkezett be.

Gratulálunk Image Pro – Haladó illusztrációs tanfolyamunk korábbi résztvevőinek, Szinvai Dánielnek, aki az olaszországi sármedei Stefan Zavrel Alapítvány Illuszrációs Iskolájának ösztöndíját, Jásdi Júliának, aki a Csimota kiadó legjobb Silent Book díját, illetve Iván Zsuzsannának, aki a Pagony Kiadó legjobb pályakezdő illusztrátor díját nyerte el a 3. Budapesti Illusztrációs Fesztiválon!

A fesztivál tárlata 2023. október 28.-ig látogatható a MOME Groundon.

Ha téged is érdekel az illusztráció és rendelkezel már valamennyi tapasztalattal, illetve ha szeretnél a hazai szakma kiemelkedő alkotóitól tanulni, vagy stílusod tökéletesítéséhez segítséget kapni, jelentkezz november 3-án induló tanfolyamunkra!

Jelentkezési határidő: Október 23.
Kezdés: November 3.
További információk és jelentkezés ☞ https://open.mome.hu/image-pro/
közzétéve: 2023. 10. 18.