Hamarosan elindul Insight – Felhasználói élmény kutatás online képzésünk!

Idén ősszel is elindul Insight – Felhasználói élmény kutatás online képzésünk, amely keretében Magyarország tapasztalt, kutatással foglalkozó szakembereitől lesheted el hogyan lehet kvalitatív kutatással feltérképezni problématereket, és a kapott eredményeket hatékonyan analizálni és értelmezni.

A tanfolyam a UX terület alapismereteire épít, és egészíti ki a gyakran használt kutatási módszerek ismeretével (interjúzás, naplókutatás, megfigyelés, kérdőívek, usability tesztelés), gyakorlati alkalmazásukkal, és közvetlenül hasznosítható tanácsokkal. Példákon keresztül ismerheted meg, hogyan lehet a kvalitatív kutatással feltérképezni a problémateret, és a kapott eredményeket hatékonyan analizálni és értelmezni. Megismerheted a leggyakrabban használt kutatási módszertanokat, és elsajátíthatod ezek alapjait, hogy magabiztosan fogj neki a bevezető és validáló kutatásnak.

Az online képzés vezető oktatói Kovács Zsuzsa és Kincses Anna, UX kutatók.

Kovács Zsuzsa, freelance senior UX researcher, 2008 óta foglalkozik UX-szel, 9 évig volt a Prezi UX Kutatója, majd a UX Research csapatának vezetője. Megszállottan kutatja a felhasználói viselkedést személyesen és távolról, kvalitatívan és kvantitatívan, szervezetten és gerillában. Jelenleg szabadúszó kutatóként dolgozik, Amuse UX konferenciát szervez.

Kincses Anna, UX Researcher @Why?, a kis startup projektektől a multik világán át sokféle projekten dolgozik különféle iparágakból, mint pl. az agrárium vagy az építőipar. A kutatásra leginkább úgy tekint, mint az üzleti célok és felhasználói igények lehető legjobb keresztmetszetének megtalálása. Kvalitatív kutatás evangelista.

A képzés ismertetésére a MOME Open szeptember 4-én, hétfőn 18 órától online webináriumot tart az érdeklődők számára. Regisztráció: https://tinyurl.com/mt8bjacm


További információk és jelentkezés ☞ https://open.mome.hu/insight/

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 8.

Kezdés: Szeptember 19.

közzétéve: 2023. 09. 01.