Gosztonyi Csaba, a MOME Open vezetője és Csernák Janka, a MOME Innovációs Központjának kutatója közösen adnak elő a Connect Konferencián!

A Blue Colibri idén is megszervezi a Connect Konferenciát, immár harmadik alkalommal! A rendezvény keretében a kommunikációs és HR-szakma legújabb innovációiról, kihívásairól, a társadalmi marketing fontosságáról, a self-brandingről, illetve belső kommunikáció és a vállalati kultúra fejlesztéséről tartanak majd előadást a szakma kiemelkedő alakjai. 

A rendezvényen Gosztonyi Csaba, a MOME Open vezetője és Csernák Janka, a MOME Innováció központ kutatója, illetve a FRUSKA – Érzékenyítő design-workshop vezetője is előadnak majd, közös előadásuk témája: Mit tanulhatunk egy hátrányos helyzetű lánytól a rezilienciáról? Társadalmi empátiafejlesztés dizájn eszközökkel a jobb belső kommunikáció érdekében. Csaba és Janka mellett több mint 120, a szakmában aktívan tevékenykedő előadó vesz részt a konferencián, többek között olyan vállalatok képviselői, mint a Magyar Telekom, az Uniomedia, a MOL és a Prohuman.

Az idei Connect Konferencia április 11-én, reggel 9 órakor kezdődik az Eiffel Műhelyházban.

További információk és jelentkezés a rendezvényre ☞ https://hu.bluecolibriapp.com/connect

 

Forrás: hu.bluecolibriapp.com

 

 

 

 

közzétéve: 2024. 04. 08.