Angol nyelvű D3.js adatvizualizációs képzés indul a MOME Opennél

We are thrilled to announce that a brand new course has been added to our datavisualization course family! D3.js is the most versatile and powerful data visualization tool on the market. It is behind some of the most stunning and informative interactive dashboards, journalistic stories, responsive strollytelling pieces, and even static visualizations published in magazines like Scientific American and National Geographic.
Although D3.js is infamous for its steep learning curve, once you understand a few key concepts, your only limit is your imagination. In this course, you will learn how to create D3 interactive visualizations, from basic to advanced charts, and integrate them into an existing website or web application.

Interactive data visualizations with D3.js

Application deadline: 10 April

Start date: 21 April

From now the application is open for our Interactive data visualizations with D3.js course ☞ APPLICATION

For more information ☞ Interactive data visualizations with D3.js course

———
Örömmel jelentjük be, hogy egy vadonatúj tanfolyammal bővült adatvizualizációs tanfolyamcsaládunk! A D3.js a legsokoldalúbb és legerősebb adatvizualizációs eszköz a piacon, Ez áll néhány lenyűgöző és informatív interaktív dashboard, újságírói történet, és olyan magazinokban közölt statikus vizualizációk mögött is, mint a Scientific American és a National Geographic.

Bár a D3.js program hírhedt meredek tanulási görbéjéről, ha egyszer megértettél néhány kulcsfogalmat, utána már csak a képzeleted szabhat határt. Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre D3 interaktív vizualizációkat, kezdve az egyszerűtől egészen a fejlett grafikonokig, és hogyan integrálhatod őket egy meglévő weboldalba vagy webes alkalmazásba.

Interactive data visualizations with D3.js

Jelentkezési határidő: Április 10

Kezdés: Április 21

Jelentkezz angol nyelvű Interactive data visualizations with D3.js képzésünkre ☞ JELENTKEZÉS

További információ ☞ Interactive data visualizations with D3.js course

közzétéve: 2023. 03. 16.