Adatvizualizáció workshop és piknik 2.0 a MOME-n

A nyári Adatvizualizációs meetup folytatásaként október elején rendezzük meg az Adatvizualizáció workshop és pikniket. A program azért jött lére, hogy az érdeklődő szakmai közönség számára találkozási lehetőséget adjon, új ismeretségeket hozzon létre, a résztvevőket megismertesse új technológiákkal.
A piknik ez alkalommal egy workshoppal is kiegészül, amelyen a hazai adatvizalizáció startup, a Vizzu termékét próbálhatják ki a résztvevők. A workshop után kötetlen beszélgetésre és koccintásra várunk mindenkit, akárcsak a legutóbbi alkalommal, bár most fedett helyen.

A PRORGAM

Időpont: Október 9. 13:00-20:00
Helyszín: MOME Campus | UP épület, 4. emelet, U_401-es co-working terem
13:00 – 17:00 Vizzu workshop@MOME
A workshop célja egy új, animált adatvizualizációk és adatsztorik készítésére alkalmas Javascript library, a Vizzu megismerése és kipróbálása. A program során a résztvevők megtanulják a library használatát, majd 2-3 fős csoportokban elkészítenek és bemutatnak egy rövid adatsztorit. A Vizzu fejlesztői biztosítják az elemzéshez előkészített data settet és személyesen mutatják be a library-t, valamint segítenek a résztvevőknek, hogy minél látványosabb és érthetőbb sztorikat tudjanak elkészíteni.
17.00-20.00: Kötetlen beszélgetés, koccintás.
További részletek a program Facebook eseményén.

COVID-19 INFORMÁCIÓ

A MOME érvényes COVID szabályozása szerint a Campus területén zajló beltéri eseményeket kizárólag COVID 19 ellen védett személy látogathatja. Amit a következő módon tud igazolni:
– érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezik;
– védőoltást igazoló applikációval igazolja a védettségét;
– nem magyar állampolgár esetében érvényes Uniós digitális Covid-igazolvánnyal rendelkezik;
– 18 év alatti és olyan személlyel jön, aki védett
A maszk viselése nem kötelező a rendezvény alatt, azonban nincsen megtiltva senki számára!
közzétéve: 2021. 09. 27.