Prezentációs tanfolyam

Mennyit ér egy jó prezentáció? Ha beosztottként a főnököd előadásához készítesz diasort, akkor akár egy előléptetést. Ha interjún kérik tőled, akkor egy sikeres karrier kezdetét. Ha startupperként az ötletedet akarod eladni befektetőknek, akkor sokmillió forint tőkét az álmod megvalósításához. Ha pedig szakemberként egy konferencián kiállva akarod átadni tudásodat, hogy inspirálj vagy megváltoztasd a világot, akkor akár sokéves munkád pénzzel talán ki sem mutatható, várva várt sikerét, elismerését és értelmét adhatja meg neked.

Irodai környezetben vagy szabadúszó szakemberként nagyon sokan, sokféle munkakörben készítenek legalább időnként prezentációkat, mégis nagyon kevés jó prezentációval találkozhatunk. A prezentáció design legtöbbünk számára alap skill kéne, mégis nagyon kevesen értenek hozzá igazán, és – talán pont ezért is – még kevesebben foglalkoznak vele szívesen. Prezentáció design kurzusunkkal ezen szeretnénk változtatni.

Ár / Jelentkezés

350 000 Ft + ÁFA

Jelentkezési határidő 2023-09-08
Kezdés 2023-09-26

Ha személyre szabott ajánlatot szeretnél csapatodnak, kérd egyedi ajánlatunkat!

Miért hasznos?

Itt megtanulhatsz mindent is ahhoz, hogy hatásos prezentációkat tudj készíteni a munkahelyeden, a következő állásinterjúdra, befektetői körre, webinarra vagy konferenciára.

Rengeteget fogunk gyakorolni, az elméleti részekben pedig végig veszünk majd egy csomó olyan összefüggést és koncepciót, aminek szintén jó hasznát fogod majd venni. Ezentúl nem okoz majd fejtörést, ha akár magadnak, akár a főnöködnek vagy bárki másnak készítenél prezentációkat. Sokkal gyorsabban és sokkal jobb anyagokat adsz majd ki a kezedből, és az eredmény sem fog elmaradni – legyen az számodra a várva várt előléptetés, egy álom állás, a következő befektetői tőkeinjekció, vagy akár a világraszóló szakmai siker.

Neked szól, ha

… előfordul, hogy prezentációt kell magadnak vagy másoknak készítened,

… előfordul, hogy kiállsz emberek elé egy fontos ötleteddel vagy gondolatoddal egy webinaron, konferencián, befektetői meetingen, vagy bárhol máshol,

… szeretnél olyan munkakört, amiben prezentációkat is kell készíteni, vagy kiállnál saját prezentációddal mások elé, de eddig azért nem vállaltad be, mert nem tudtad, hogy készíts igazán jó prezentációt.

Nem neked szól, ha

… profi prezentáció designer vagy, akinek már nem lehet újat mondani a témában,

… nem szoktál, és nem is szeretnél prezentációkat készíteni.

Tematika

  • Milyen a jó prezentáció
  • Mikor használj, és mikor ne használj slide-okat
  • Storytelling a prezentációban
  • A vizuális kommunikáció alapjai és graphic design alapok ütős prezentációkhoz
  • Közérthető fogalmazás alapok jól követhető prezentációkhoz
  • Prezentáció design eszközök áttekintése (PowerPoint, Keynote, Prezi, Canva, Pitch)
  • Haladó PPT tippek és trükkök
  • PPT prezentáció template-ek készítése
  • Riportok, handoutok, és más dokumentumok készítése PPT-ben
  • Prezentáció technika – hogyan adj elő diákkal

Órarend

Órarend

Oktatók