A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem iskolarendszeren kívüli képzései, tanfolyamai, továbbképzései

COVID-19 JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁS

Felhívjuk a tanfolyamainkra jelentkezők és a résztvevők figyelmét, hogy egyetemünkön a COVID-járványügyi helyzet miatt az alábbi szabályok figyelembevételével folyik az oktatás:

  • A MOME Campus épületeibe csak az a személy léphet be, akinek testhőmérséklete nem haladja meg az országos tiszti főorvos által meghatározott mértéket, melyet az Egyetem arra kijelölt, illetékes munkatársa testhőmérséklet méréssel ellenőriz a MOME Ground épületében.
  • Az egyetem területén, és a tanfolyami oktatás alatt is kötelező a maszkhasználat.
  • Az oktatást lehetőleg a másfél méter betartásával szervezzük, és kérjük a távolságtartásra Önök is figyeljenek oda.
  • Az egyetem területén kézfertőtlenítők vannak kihelyezve, illetve a mosdók is fertőtlenítő hatású folyékony szappannal vannak feltöltve.

Továbbá minden résztvevőnk és oktatónk számára kötelező jelenteni a kancellaria@mome.hu email címen amennyiben megbetegedés vagy/és Covid tesztelés történt. A bejelentést a személyiségi jogok vonatkozásában megfelelően kezeljük, azt harmadik félnek tovább nem adjuk, de az egyetem napi szinten az Innovációs és Technológiai Minisztérium felé anonim adatszolgáltatásra kötelezett.

A fentieket az itt található 12/2020. számú rektori-kancellári közös utasításban olvashatják részletesen.

Tanfolyamok és továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Mi ez?

A MOME Open a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem iskolarendszeren kívüli képzéseit, tanfolyamait, továbbképzéseit támogató központként jött létre 2016-ban, melynek célja új felnőttképzési programok fejlesztése és indítása 2016 őszétől.

A központ a Felsőoktatási Struktúraátalakítási Alap (FSA) pályázatra benyújtott projekt keretében jött létre, melynek során a MOME megkezdte felnőttképzési tevékenységének továbbfejlesztését.

Az egyetem az élethosszig tartó tanulást támogatva, a MOME OPEN megalapításával kultúra-, társadalom és gazdaságformáló szereplőként kíván megjelenni a hazai és nemzetközi továbbképzési szektorban. A MOME OPEN célja, hogy művészeti, kulturális, oktatási és gazdasági képzési területek létrehozásával és működtetésével hiánypótló szerepet töltsön be a 21. századi tudásközvetítésben, valamint, hogy a kreatívipari szektorban hiányzó képességek és készségek pótlása által kiemelkedően magas színvonalú munkaerőt képezzen.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/000938

Kapcsolat

Molnár Krisztina
felnőttképzési menedzser
+36 70 684 6319

D. Nagy Heléna
felnőttképzési menedzser
+36 20 350 9367

Doncso Anna
felnőttképzési menedzser
+36 30 157 8964

Sárközi Andrea
felnőttképzési menedzser
+36 20 449 4954

open@mome.hu
facebook/momeopen
instagram/mome.open

MOHOLY-NAGY MŰVÉSZETI EGYETEM
1121 Budapest, Zugligeti út. 9-25.

BA, MA vagy doktori képzéseinket keresd itt: mome.hu

Helyszínek

MOME
1121 Budapest, Zugligeti út. 9-25.

Ponton Openspace
1015 Budapest, Batthyány u. 65.

Kérdésed van?

A jelentkezéssel kapcsolatban részletes információt a tanfolyamok saját oldalain találsz!