Service Design Expert tanfolyam indul

MÁRCIUSBAN INDUL A SERVICE DESIGN EXPERT TANFOLYAM! HA MÁR TISZTÁBAN VAGY AZ ALAPOKKAL, DE SZERETNÉD ELMÉLYTENI TUDÁSODAT, ITT A HELYED. 

A service design kulcsa, hogy a megtervezett termékek és szolgáltatások kielégítik mind az üzleti, mind pedig az ügyféligényeket, emellett az innováció és fenntarthatóság jegyében születnek. A piacon ma olyan szakemberekre van szükség, akik ezt felismerve képesek kreatív és technikai szinergiák által piacképes megoldásokat tervezni. 

A MOME OPEN Service Design Expert tanfolyamán gyakorlati példákon keresztül tanulhatsz meg többet a tervezői hozzáállásról, a tervezői folyamatról, valamint a design kompetenciák új helyzetekben és területeken való alkalmazásáról is. A 6 hetes kurzus során minden héten egy elméleti előadáson és egy gyakorlati workshopon vehetsz részt és tanulhatsz piaci tapasztalattal rendelkező szakemberektől.  

Ha szeretnéd tervezői eszköztárad kiszélesíteni egész folyamatok, szolgáltatásrendszerek kifejezésére, jelentkezz! Márciusban a non-profit- és közszolgáltatások széles palettáján fogjuk gyakorolni a service design eszköztárát.

 

JELENTKEZÉS MÁRCIUS 16-IG A TANFOLYAM WEBOLDALÁN.

INDULÁS MÁRCIUS 30-ÁN. 

közzétéve: 2022. 02. 24.